У травні відбудеться Міжнародна Конференція «ОХОРОНА ПРАЦІ – 2019. ІНТЕГРАЦІЯ СИСТЕМ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ НА ОСНОВІ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ»

Інформуємо, що 28-30 травня 2019 року в Києві (готель «Братислава») відбудеться найбільша подія у сфері безпеки та гігієни праці в Україні – VII Міжнародна Конференція «ОХОРОНА ПРАЦІ – 2019. ІНТЕГРАЦІЯ СИСТЕМ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ НА ОСНОВІ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ», яка організовується за активної підтримки Державної служби України з питань праці.

 Наша країна робить вирішальні кроки на шляху впровадження нормативного регулювання сфери безпеки та гігієни праці на основі управління ризиками. Імплементація директив ЄС та ухвалення Кабінетом Міністрів Концепції реформування системи управління охороною праці визначають практичні завдання для профспілок, роботодавців та наглядового органу. В суспільстві та в середовищі експертів тривалий час дискутується питання системного підходу до безпеки підприємства. Питання щодо інтеграції всіх систем безпеки підприємства (безпеки та гігієни праці, промислової та техногенної безпеки, пожежної, екологічної, цивільного захисту, БДР тощо) задля загального підвищення ефективності їх функціонування стає дедалі актуальнішим.

Конференція «Охорона праці-2019» стане майданчиком для формування розуміння значущості та перспективності превентивної системи безпеки і гігієни праці, переваг її впровадження, а також інтеграції з іншими системами.

Детальніше за посиланням : http://ohoronapraci.kiev.ua/#

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)