В Олександрії посадові особи Управління взяли участь у засіданні «круглого столу»

У міському Комунальному лікувально-профілактичному закладі – міська лікарня  № 1 міста Олександрії проведено засідання «круглого столу» з нагоди Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці. У засіданні взяли участь завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський, начальник Олександрійського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області Людмила Григораш, головний спеціаліст - страховий експерт з охорони праці Олександрійського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в області Ігор Губко, головний спеціаліст з питань праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення міської ради Олександр  Сумченко, посадові особи та спеціалісти з охорони праці підприємств.

 Людмила Григораш у вступному слові ознайомила присутніх із зверненням Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2019 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні, доповіла про роботу відділення Фонду, щодо легалізації найманої праці, здійснення страхових виплат, заходи з пропаганди безпечних та нешкідливих умов праці, що проводяться відділенням.

Юрій Деменський висвітлив питання щодо забезпечення реалізації державної політики в галузі охорони праці, введення в дію нових нормативно-правових актів з охорони праці.

Ігор Губко ознайомив з аналізом виробничого травматизму в Олександрії, Олександрійському та Петрівському районах за останні роки.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)