Безпечне перебування на робочому місці - це наш обов’язок !!!

  В Обласному комунальному навчально-курсовому комбінаті «Аграрник» керівництвом закладу за участю заступника начальника відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці в області Івана Приймака та заступника начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспортні та зв’язку Управління Максима Кирилюка організовано семінар з нагоди Дня охорони праці.

 Посадові особи наголосили, що забезпечення здорових і безпечних умов навчально-виховного процесу, запобігання нещасним випадкам серед його учасників покладається на власника або уповноважений ним орган і керівника закладу освіти – відповідальність за дотримання вимог чинного законодавства з охорони праці несе керівник і всі працівники та студенти навчального закладу відповідно. Однією із головних задач вчителя та студентів (учнів) в процесі здобування освіти є знання та дотримання  правил безпечної роботи та поведінки під час проведення практичних навчань на виробничому обладнанні.

   Під час виступу Іван Приймак акцентував, що ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ, - це нагадування кожній працюючій людині: безпечне перебування на робочому місці-це наш обов’язок !!!     

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)