Проведено семінар-нараду з трудовим колективом ТОВ «Сузір’я»

До Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці» заступник начальника відділу нагляду в агропромисловому комплексі  та соціально-культурній сфері Управління Держпраці у Кіровоградській області Іван Приймак провів семінар-нараду з трудовим колективом ТОВ  «Сузір’я»  (Олександрійський район).

 Під час заходу розглянуто стан охорони праці на даному підприємстві, зокрема функціонування служби охорони праці.

Звернуто увагу на те, що техніка повинна бути в належному стані. До роботи на тракторах необхідно допускати механізаторів віком, не молодше 18 років, які пройшли медогляд, навчання та інструктаж з охорони праці та пожежної безпеки і мають посвідчення на право керування сільськогосподарською технікою відповідної категорії.

Наголошено, що сучасна система заохочення до поліпшення безпеки та охорони здоров’я працівників на роботі має враховувати світові тенденції зайнятості населення, розвитку цифрових технологій (автоматизація, робототехніка, інформаційна комп’ютеризація), демографічні показники, економічну глобалізацію, кліматичні зміни та інші чинники, що впливають на стан безпеки та гігієни праці за наявних або нових виробничих ризиків.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)