Фахівець Управління провів робочу зустріч з колективом деревообробного підприємства ДП «Укрлісекспорт»

Заступник начальника відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці в області Іван Приймак провів робочу зустріч  з колективом деревообробного підприємства ДП «Укрлісекспорт» (Кіровоградський р-н, с. Соколівське) щодо додержання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці.

 Іван Приймак наголосив на основних профілактичних заходах щодо запобігання травматизму. Це - безпечність технологічних процесів і обладнання деревообробного виробництва, утримання приміщень, засобів захисту в належному стані, організація виконання робіт відповідно до вимог безпеки, забезпечення працівників засобами індивідуального захисту тощо. 

Заступник начальника відділу звернув увагу на порядок документального оформлення локальних актів з охорони праці, навчання усіх відповідальних осіб, наявність посвідчень, протоколів, проведення вступних, первинних, повторних, позапланових, цільових інструктажів з періодичністю залежно від виконуваних робіт (для робіт з підвищеною небезпекою - 1 раз на 3 місяці, для всіх інших - 1 раз на 6 місяців), заповнення журналів вступних інструктажів та на робочому місці для працівників підприємства згідно з вимогами Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05.                                                                                                           

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)