Проведено навчання щодо реєстраційних дій технологічних транспортних засобів

Посадовими особами відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Держпраці в області проведено навчання з представниками близько 20 суб’єктів господарювання області, де роз’яснено Порядок відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів.

 Головний спеціаліст Галина Чариєва звернула увагу слухачів на питання порядку надання адміністративної послуги, а також дала поради слухачам щодо підготовки документації для реєстраційних дій. Надано відповіді на питання представників підприємств стосовно перереєстрації технологічних транспортних засобів та підстав для її здійснення. 

Для допомоги в роботі підприємств, їх представникам надано інформаційні листи: «До уваги власників технологічних транспортних засобів!», «Отримання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки – обов’язок роботодавця!», «Декларування робіт підвищеної небезпеки», «До уваги розповсюджувачів нехарчової продукції!».

У листах роз’яснено законодавство, яким відділ керується при наданні адміністративних послуг та ринковому нагляді.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)