Під час тренінгу інспектори праці Кіровоградщини поглибили знання з технік комунікацій з метою виявлення соціального зла: нелегальної праці

У рамках проекту ЄС-МОП 18-19 березня проводиться тренінг з технік ефективних комунікацій і подолання незадекларованої праці для державних інспекторів Управління Держпраці у Кіровоградській області та інспекторів праці органів місцевого самоврядування Кіровоградщини.

Захід проводять заступник директора Департаменту з питань праці Служби Олена Коновалова, тренер від Проекту Віталій Бєлов, заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно – правових актів Управління Держпраці у Полтавській області Ірина Гетало та головний державний інспектор Головного управління Держпраці у Запорізькій області  Анастасія Демченко, навчені в рамках Проекту.

Начальник Управління Сергій Подорожний побажав учасникам тренінгу ефективно освоїти комунікаційний процес. Адже від уміння спілкуватися, обмінюватись інформацією залежить результат поставленої цілі – подолання нелегальної праці. 

 Під час тренінгу розглянуто основи теорії комунікації, конфлікти та маніпуляції, з якими стикаються інспектори в роботі, стресові ситуації, шляхи їх подолання та уникнення. Під час практичних занять відпрацьовано підготовку до перевірок, обговорено типові ситуації та випадки, які трапляються в повсякденній роботі інспектора.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)