Фахівці Управління під час навчання в магістратурі взяли участь у Міжнародній конференції

Активну участь у VI Щорічній Міжнародній конференції «Трансформації в публічному врядуванні: між ефективністю та соціальним впливом» взяли викладачі кафедри державного управління, публічного адміністрування та регіональної економіки ХНЕУ ім. С. Кузнеця та фахівці нашого Управління - слухачі магістратури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» Лілія Ліпко-Гречуха, заступник начальника відділу з питань гігієни праці та Альона Кочетова, головний державний інспектор сектору розслідування нещасних випадків.

 Конференція відбулась 13 березня в Університеті Миколаса Ромеріса (м. Вільнюс, Литва) та шляхом скайп-включення на базі університету ім. С. Кузнеця (секційне засідання «Теоретико-методологічні аспекти розвитку публічного адміністрування та управління проектами: аналіз досвіду України»). Модератор секції Наталія Гавкалова – д.е.н., професор, завідувач кафедри державного управління, публічного адміністрування та регіональної економіки ХНЕУ ім. С. Кузнеця, перебувала безпосередньо в Університеті Миколаса Ромеріса.

Тематика конференції: актуальність проблеми публічного админістрування, об'єднання територіальних громад, адміністративні послуги, партнерство.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)