Запитуєте - відповідаємо!

Яке обладнання та захисні системи підпадають під дію Технічного регламенту обладнання та захисних систем, призначених для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах?

Роз'яснення надає головний державний інспектор відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Упраління Держпраці в області Станіслав Сітнік.

Дія  зазначеного Технічного регламенту  поширюється на обладнання та захисні системи, призначені для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах, захисні, контролюючі та регулюючі пристрої, призначені для використання поза межами потенційно вибухонебезпечних середовищ, які необхідні або сприяють вибухобезпечному функціонуванню обладнання та захисних систем; компоненти, призначені для вмонтування в обладнання та захисні системи, призначені для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах.

Довідково.

Технічний регламент обладнання та захисних систем, призначених для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2019 року №1055

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)