Управління Держпраці у Кіровоградській області і Федерація профспілок області – постійні соціальні партнери

Федерація професійних спілок Кіровоградської області 28 лютого провела шосте засідання Ради Федерації, в якому взяла участь начальник відділу з питань експертизи умов праці Управління Держпраці в області Олена Хіміч з порядком денним: «Про реалізацію стратегічних напрямів діяльності ФПО на 2014-2019 роки щодо розвитку соціального діалогу».

 Управління Держпраці у Кіровоградській області і Федерація професійних спілок Кіровоградської області є постійними соціальними партнерами, налагоджена співпраця на високому рівні.

Визначаючи одним із головних пріоритетів своєї діяльності розвиток та поглиблення соціального діалогу, ФПО та її членські організації проводять активну роботу, спрямовану на розбудову діалогових відносин з органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та об’єднаннями роботодавців.

Розширенню мережі соціального діалогу сприяє створення тристоронніх соціально-економічних рад у всіх районах області, укладення районних угод.

Слід зазначити, що у 2018 році посилена співпраця між Управлінням та ФПО в питаннях легалізації найманої праці, яка продовжується і в2019 році. На постійному контролі тримається питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)