Продовжується прийом робіт для участі в обласному Конкурсі дитячого малюнка «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ»

Нагадуємо, що Конкурс проводитьсяз нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні у 2019 році. Конкурс організовується і проводиться Управлінням Держпраці у Кіровоградській області. Учасники Конкурсу - учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, трьох вікових груп:

 

 перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;

друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років;

третя група – автори робіт віком від 15 до 18 років.

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості - малюнок.

Протягом грудня 2018 року - лютого 2019 року Управлінням приймаються роботи учасників Конкурсу.

До Управління вже надійшло близько 600 сотень конкурсних робіт з 128-и навчальних закладів які продемонстрували свій художній талант, власне бачення та оригінальний підхід до створення малюнків.

До складу журі з визначення переможців конкурсу учнівської молоді закладів Кіровоградської області заплановано долучити представників Управління Держпраці у Кіровоградський області та структурних підрозділів облдержадміністрації, громадських організацій, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в області, Федерації профспілок області, підприємств, організацій. Члени комісії мають визначити кращі творчі роботи, які будуть представляти Кіровоградську область у фінальному турі конкурсу у м. Києві.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)