Проведено нараду з колективом ОСД ЮСШОП «Надія»

З метою профілактики електротравматизму, аналізу стану охорони праці та вдосконалення здійснення державного нагляду  за додержанням вимог законодавства та нормативно - правових актів з охорони праці  та промислової безпеки, головним державним інспектором відділу нагляду  в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Павлом Третяком проведено нараду з працівниками ОСД ЮСШОП «Надія» щодо  вимог  організаційних та технічних заходів безпеки  при виконанні робіт   в  електроустановках  до  1000 В. 

  Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Павло Третяк акцентував увагу на виконанні робіт з пересувними електроустановками і  ручним  електроінструментом.   Фахівець роз’яснив присутнім основні вимоги комплектування електроустановок електрозахисними засобами, які регламентуються відповідними правилами, «Положенням про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом , спеціальним  взуттям та іншими засобами індивідуального захисту». Звернув увагу на відповідальність за своєчасне забезпечення працівників і комплектування електроустановок засобами захисту згідно з нормами комплектування, своєчасне проведення періодичних оглядів і випробовувань тощо.

Під час семінару присутнім було презентовано затверджений Урядом бренд «Ukraina NOW», який асоціюється в свідомості людей з нашою державою. З англійської «Ukraina NOW» перекладається як «Україна ЗАРАЗ»

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)