Інспектори праці органів місцевого самоврядування показали достатній рівень знань

Начальник відділу з питань експертизи умов праці Управління Держпраці в області Олена Хіміч провела перевірку знань нормативно-правових актів у інспекторів праці органів місцевого самоврядування.

 Перевірку знань проходили 5 інспекторів праці відділу з питань праці виконавчого комітету міста Кропивницького, інспектор відділу виконавчого комітету Олександрійської міської ради, інспектор Маловисківської міської ОТГ, інспектор Новоукраїнської міської ОТГ та інспектор Первозванівської сільської ОТГ.

  В ході співбесіди було з’ясовано, що теоретичні матеріали, нормативно-правові акти, закони інспекторами праці засвоєні задовільно, але багато питань виникає при їх практичному застосуванні.

 Протягом листопада-грудня 2018 року щотижня для інспекторів праці органів місцевого самоврядування проводились навчання за основними темами і основними напрямками роботи. Для тих інспекторів, які отримали посвідчення протягом жовтня-листопада 2018 року такі навчання виявились дуже своєчасними, корисними та дали можливість спілкування, обміну досвідом з інспекторами різних територіальних громад.

   В цілому інспектори праці органів місцевого самоврядування показали достатній рівень знань для того, щоб самостійно працювати на користь своїх територіальних громад.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)