У ТОВ «Модерн» акцентовано увагу на безпеку праці під час робіт на висоті

На виконання окремого доручення Голови Держпраці щодо дотримання правил безпеки та охорони праці під час робіт на висоті начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці в області Лариса Салтан та головний державний інспектор цього відділу Наталя Новікова провели семінар - нараду у ТОВ «Модерн» (м. Кропивницький). 

 Наталя Новікова проаналізувала стан охорони праці на підприємстві, наявність відповідних дозвільних документів та надала роз’яснення стосовно організації роботи служби охорони праці, ведення документації щодо продовження дії дозволу відповідно до «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки», затвердженого постановою КМУ від 26.10.11 № 1107.

Лариса Салтан навела приклади смертельних випадків, які стались в області за останній рік на виробництві, розповіла про вимоги законодавства у сфері охорони праці під час організації та виконання робіт на висоті.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)