З метою правової освіти населення між Управлінням Держпраці та Головним територіальним управлінням юстиції підписано Меморандум про співпрацю

В рамках Всеукраїнського тижня права начальник Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергій Подорожний 13 грудня провів робочу зустріч із начальником Головного територіального управління юстиції Вадимом Гуцулом. Керівники обмінялись інформацією про функції очолюваних ними територіальних органів та правові послуги, що надаються з метою захисту прав працівників, а також запланували спільні заходи з питань впливу на роботодавців, що використовують незадекларовану працю.

 В кінці зустрічі сторони підписали Меморандум про співпрацю та організацію взаємовідносин. Досягнуто домовленості про забезпечення проведення заходів, реалізацію інших проектів, надання консультацій та підготовки (участі у підготовці в межах компетенції) письмових висновків, з питань застосування чинного законодавства України. Задля досягнення мети цього Меморандуму сторони домовились про співпрацю в організації і здійсненні заходів із правової освіти населення органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, об’єднань громадян, навчальних та культурних закладів, наукових установ та поєднання комплексу заходів у сфері правової освіти, що здійснюються цими органами, організаціями, закладами і установами.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)