Проведено нараду на Новокостянтинівській шахті ДП «Схід ГЗК»

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області проведено нараду з питань промислової безпеки та охорони праці на Новокостянтинівській шахті ДП «Схід ГЗК».

 В заході взяли участь головні державні інспектори сектору гірничого нагляду Управління Олександр Погорілий та Костянтин Мазур, в.о. головного інженера шахти Олександр Теліга та начальники структурних підрозділів підприємства.

Учасникам наради надано інформацію про стан виробничого травматизму на гірничодобувних підприємствах. Акцентовано увагу на порушеннях вимог нормативних документів з охорони праці та створенні безпечних умов праці на кожному робочому місці.

Розглянуто ведення гірничих робіт відповідно до вимог НПАОП 0.00-1.77-16 «Правил безпеки під час розробки родовищ рудних та нерудних корисних копалин підземним способом».

Проведено аналіз розробленого та затвердженого керівником плану заходів із підготовки підприємства до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, стан виконання якого буде розглянуто при розгляді плану розвитку гірничих робіт.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)