Про детінізацію ринку праці обговорено на спільній селекторній нараді

Результати проведеної роботи, спрямованої на виконання завдань,визначених розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про заходи,спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення» та координації подальших спільних дій обговорено 25 жовтня під час спільної селекторної наради Державної служби України з питань праці, Пенсійного фонду України та Державної фіскальної служби.

Голова Держпраці України Роман Чернега акцентував увагу на стані виконання  даного розпорядження Уряду. Вказав,що цим рішенням було передбачено проведення комплексних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками. Також,зауважив,що наприкінці року будуть підведені підсумки з легалізації ринку праці. Тому, потрібно уже сьогодні бачити реальну картину, щоб знати, яких заходів вживати в разі необхідності.

Голова правління Пенсійного фонду Олексій Зарудний наголосив на тому,що фахівці пенсійної служби мають спільно працювати з органами Держпраці з метою наповнення бюджету для своєчасної виплати пенсій.

 В роботі селекторної наради взяв участь начальник Управління Держпраці у  Кіровоградській області Сергій Подорожний.

 Про проведену роботу з питань легалізації найманих працівників учасників селекторної наради проінформувала заступник начальника Управління Оксана Харченко.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)