Під час зустрічі в Новомиргороді обговорено стан додержання вимог законодавства про працю, погашення заборгованості та своєчасність виплати заробітної плати

Про здійснення державної політики, яка спрямована на проведення превентивно-роз’яснювальної роботи для недопущення використання найманої праці без належного оформлення йшлося і під час робочої зустрічі начальника Управління Держпраці в області Сергія Подорожного у Новомиргородському районі з представниками органів влади, місцевого самоврядування, преси  та роботодавцями. 

 Під час зустрічі обговорено стан додержання вимог законодавства про працю, погашення заборгованості та своєчасність виплати заробітної плати. Сергій Подорожний звернув увагу присутніх на створення робочих місць у районі, підвищення рівня заробітної плати працездатному населеню, оскільки відбувається відток кваліфікованих кадрів. Адже Новомиргородщина – аграрний регіон, сфера, де професіоналізм визначається набутим роками практичним досвідом.

Фахівці Управління також презентували інформаційні буклети з питань легалізації праці та розповсюдили їх серед присутніх.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)