Державний інспектор обговорив з працівниками ТОВ «Світловодський завод металевих конструкцій» питання стосовно якісного огляду електроустановок та електрозахисних засобів

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Кіровоградській області Володимир Євтушенко провів на ТОВ «Світловодський завод металевих конструкцій» інформаційно-консультативний захід щодо організації безпечної експлуатації електроустановок та правильного застосування електрозахисних засобів.

 Разом з начальником дільниці №4 Михайлом Гребенюком, відповідальним за електрогосподарство, проведено огляд електроустановок та засобів захисту. Опісля державний інспектор обговорив з працівниками підприємства питання щодо більш якісного огляду електроустановок та електрозахисних засобів електротехнічним персоналом під час здачі та приймання зміни.

Володимир Євтушенко загострив увагу присутніх на дотриманні НПАОП 40.1-1.21-98 “Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів”,  НПАОП 40.1-1.07-01 “Правил експлуатації електрозахисних засобів” та інструкцій з охорони праці.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)