Фахівці Управління провели аналіз заходів із підготовки до роботи в осінньо – зимовий період Суботцівського кар’єру ТОВ «Знам’янський граніт»

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський та головний державний інспектор сектору Костянтин Мазур провели робочу нараду з питань промислової безпеки та охороні праці на Суботцівському кар’єрі ТОВ «Знам’янський граніт». У заході взяли участь головний інженер підприємства Анатолій Бутченко та начальники структурних підрозділів.

 Розглянуто питання щодо ведення гірничих робіт відповідно до вимог «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом» НПАОП 0.00-1.24-10 та проведення ремонтних робіт відповідно до вимог «Правил охорони праці під час дроблення і сортування, збагачення корисних копалин і огрудкування руд та концентратів» НПАОП 0.00-1.61-12.

Посадовим особам підприємства надано методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою.

Так як на підприємстві в даний час проводиться ремонт основного гірничодобувного та переробного обладнання, акцентовано увагу на дотриманні вимог безпеки під час його проведення.

Підприємству рекомендовано здійснити коригування плану розвитку у жовтні 2018 року, оскільки показники плану розвитку гірничих робіт за звітний період не виконано.

 Проведено аналіз розробленого та затвердженого керівником плану заходів із підготовки підприємства до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, стан виконання якого теж буде розглянуто у жовтні.

 

 

Довідка:

ТОВ «Знам'янський граніт»проводить розробку Суботцівського родовища гнейсів.   Кар’єр підприємства знаходяться у Знамянському районі Кіровоградської області біля смт.Суботці.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)