Проведено позапланові перевірки у тоговельно-розважальних закладах області

Згідно з протокольним рішенням засідання Кабінету Міністрів  України від 28 березня 2018 року № 11 проведені позапланові  перевірки з охорони праці на об’єктах з масовим перебуванням людей (у тоговельно-розважальних закладах). Про це повідомила начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управлінням Держпраці в області Галина Спіріна  під час наради з питань забезпечення захисту прав споживачів в області під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Світлани Лобанової.

 Так, фахівці Управління перевірили більше 120 об'єктів. Зокрема, протягом квітня – липня поточного року перевірялись ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», Товариство з обмеженою відповідальністю "Кіровоградський вибір плюс" (територія, приміщення комплексу «Авоська» ) у Кропивницькому, готельно-ресторанний комплекс «Майстер» (Світловодський район).

Галина Спіріна повідомила, що керівники підприємств отримали приписи, обов’язкові для виконання. Фахівець звернула увагу на те, що згідно з розробленим планом заходів щодо усунення недоліків, виявлених при проведенні позапланової перевірки, документи для одержання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів устаткування підвищеної небезпеки надані ТОВ «СІЛЬПО-ФУД в дозвільний центр м. Київа.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)