Проведено превентивний захід на Обознівському кар’єрі ПАТ «Кіровоградське рудоуправління».

    Управлінням Держпраці у Кіровоградській області проведено превентивний захід з питань промислової безпеки та охороні праці на Обознівському кар’єрі ПАТ «Кіровоградське рудоуправління».

    В заході взяли участь перший заступник начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області  Віталій Заніздра, завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський, головний державний інспектор сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Олександр Погорілий, генеральний директор ПАТ «Кіровоградське рудоуправління» Володимир Кухта, начальник рудника Володимир Макеєв, керівники структурних підрозділів.

    Посадовим особам підприємства надана інформація про стан виробничого травматизму на гірничодобувних підприємствах Кіровоградської області. Під час проведення наради акцентовано увагу присутніх на персональну відповідальність посадових осіб та робітників за порушення вимог нормативних документів з охорони праці та створенню безпечних умов праці на кожному робочому місці.

    Присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

    За професійно організовану роботу з питань охорони праці та з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості генеральному директору Володимиру Кухті та начальнику рудника Володимиру Макеєву вручено Подяки начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергія Подорожного.

    Довідка: ПАТ «Кіровоградське рудоуправління» проводить  розробку Обознівського родовища вторинних каолінів. Кар’єр підприємства знаходяться у Кіровоградському районі Кіровоградської області біля с.Катеринівка.  Гірничі роботи ведуться кар’єрним способом з внутрішним відвалоутворенням. Підприємство оснащено сучасним видобувним обладнанням та транспортними засобами: єкскаватори Нitachi ZX330LC, автомобілі Comatsu HM-300-2.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)