Семінар для громадського сектору «Конфлікт інтересів: треба знати!»

     Національне агентство з питань запобігання корупції спільно з Програмою розвитку ООН в Україні 25 липня 2018 року проведуть семінар «Конфлікт інтересів: треба знати!». Запрошуємо до участі представників громадських об’єднань, що здійснюють свою діяльність на національному та місцевому рівнях і працюють у сфері запобігання корупції.

     Семінар покликаний сформувати єдиний підхід до розуміння правил запобігання та врегулювання конфліктів інтересів серед осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Учасники матимуть можливість ознайомитися з практичними матеріалами запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, процедурою дослідження конфлікту інтересів та отримати знання щодо ефективності використання публічної інформації під час здійснення моніторингу дотримання вимог законодавства щодо запобігання корупції.

     Для участі у семінарі необхідна онлайн-реєстрація за посиланням та надання сертифіката про успішне проходження онлайн-курсу «Конфлікт інтересів: треба знати!» на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus.
     Подробиці у події на офіційній сторінці у фейсбук за посиланням: https://goo.gl/XXdkvx

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)