Про вимоги технічного регламенту говорили з представниками громадських організацій

   Одним із напрямків діяльності Управління Держпраці у Кіровоградській області є інформування представників громадських організацій споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції)  про цілі та мету державного ринкового нагляду.

 

   Відповідно до Плану заходів щодо реалізації Стратегії розвитку системи технічного регулювання на період до 2020 року схваленого розпорядженням КМУ від 19.08.2015 №844-р інспекторами Управління постійно проводяться  інформаційні семінари з питань ринкового нагляду.

   Так, на ринку "Новомиколаївські торгові ряди" з посадовими особами ринку, які надають місця для торгівлі продукцією віднесеною до сфери відповідальності Держпраці, приватними підприємцями та громадянами, які зайняті розповсюдженням  вищезазначеної нехарчової продукції  заступником начальника відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг  Станіславом Сітніком проведений інформаційний семінар.

   На ринку розповсюджуються окуляри для захисту очей від шкідливих факторів, робочі рукавички для захисту долонь від механічних пошкоджень та інші засоби індивідуального захисту.

   Від фахівця присутні почули вимоги технічного регламенту засобів індивідуального захисту до розповсюджувачів зазначеної продукції та порядок повідомлення Управління про нехарчову продукцію, що не відповідає загальній вимозі безпеки.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)