Затверджено Зміни до наказу Міністерства соціальної політики України

Відповідно до статті 53 Закону України „Про зайнятість населення”, Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 року № 295 „Деякі питання реалізації статті 259 Кодексу законів про працю України та статті 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, підпункту 9 пункту 4 Положення про Державну службу України з питань праці, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від                       11 лютого 2015 року № 96 (зі змінами), пункту 8 Положення про Міністерство соціальної політики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 423 (зі змінами), та з метою приведення нормативно-правового акта у відповідність до чинного законодавства

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до наказу Міністерства соціальної політики України від 02 липня 2014 року № 437 „Про затвердження Порядку взаємодії Державної служби України з питань праці та державної служби зайнятості”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21 липня 2014 року за                      № 845/25622, що додаються.

2. Генеральному директору Директорату розвитку ринку праці та зайнятості (Савенко О. Л.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра згідно з розподілом обов’язків.

Міністр                                                                            Андрій РЕВА

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)