Оприлюднено проект регуляторного акта

    Державною службою України з питань праці оприлюднено проект наказу Міністерства соціальної політики України «Про затвердження Змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 02 липня 2014 року № 437»

 

    Проект наказу Міністерства соціальної політики України „Про затвердження Змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 02 липня 2014 року № 437” (далі – проект акта) розроблений Державною службою України з питань праці відповідно до статті 53 Закону України „Про зайнятість населення”, Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 року № 295 „Деякі питання реалізації статті 259 Кодексу законів про працю України та статті 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, підпункту 9 пункту 4 Положення про Державну службу України з питань праці, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2015 року № 96 (зі змінами), та з метою визначення процедури взаємодії Державної служби України з питань праці, виконавчих органів міських рад міст обласного значення та сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та державної служби зайнятості.

    Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту наказу приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за наступною адресою:

    Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ;                                                    факс/тел.: (044) 288-33-02.

    Проект наказу оприлюднений шляхом розміщення на офіційному сайті Держпраці: www.dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” ? підрозділ „Регуляторна діяльність”).

    ПРОЕКТ наказу

    Зміни

    Пояснювальна записка

    Порівняльна таблиця

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)