Розпочато планову перевірку ТОВ «Знам'янська агропромислова компанія»

З 18 червня 2018 року головні державні інспектори Управління Держпраці у Кіровоградській області розпочали планову перевірку ТОВ «Знам'янська агропромислова компанія», основним видом економічної діяльності якого є вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

Комісію Управління перед директором товариства Сергієм Мельником та працівниками представив начальник Управління Сергій Подорожний.

 Порядок проведення перевірки, підписання документів за наслідками перевірки в порядку, визначеному Законом України  «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» роз’яснила Ірина Чирва-Репетир – начальник відділу нагляду в АПК та СКС Управління.

Основні виробничі потужності, де зберігаються зернові культури знаходяться на території зернотоку у смт Знамянці.  Тракторна бригада та майсерні розташовані у с.Богданівці. Враховуючи велику кількість об’єктів підвищеної небезпеки (устатковання напругою понад 1000 В, газове господарство, обладнання, що калібрує насіння, вантажопідіймальні механізми тощо), до складу комісії ввійшли головні державні інспектори різного профілю, зокрема: відділу нагляду в АПК та СКС - Геннадій Сасов та Віктор Куліш, відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці -  Володимир Євтушенко, відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв‘язку – Сергій Бабенко, відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки – Ігор Дяченко.

Стан гігієни праці понад 100 працюючих перевіряє заступник начальника відділу з питань гігієни праці Лілія Ліпко-Гречуха. Розпочато огляд об’єктів та спілкування з відповідальними особами по напрямках щодо організації охорони праці згідно з нормами законодавства. Перевірка триває.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)