Відбудеться VІ Міжнародна науково-практична конференція «Охорона праці 2018»

6–8 червня 2018 року відбудеться VІ Міжнародна науково-практична конференція «Охорона праці 2018», яку проводить ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці, Міжнародної організації праці, Федерації Роботодавців України, Федерації профспілок України, Інституту медицини праці НАМН України.

 Участь у Конференції візьмуть представники державних органів виконавчої влади,  міжнародні та вітчизняні фахівці з охорони праці провідних підприємств і сертифікаційних установ, науковці, експерти, національні виробники засобів індивідуального захисту.

Основною її метою є  окреслення основних пріоритетів запровадження ризик-менеджменту та пов’язаною з цим імплементацією директив Європейського Союзу у законодавчому, науковому, практичному полі. Конференція передбачає проведення пленарних і секційних засідань, круглого столу, а також практичних тренінгів.

Планується обговорити сучасний досвід щодо управління ризиками на робочих місцях провідних компаній, сформувати позитивне поле з найкращих практик українських підприємств, що вийшли на європейський ринок чи наближаються до цього.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)