Відбулися семінари до Дня охорони праці

З нагоди Всесвітнього Дня охорони праці відбувся навчальний семінар з керівниками та відповідальними працівниками з питань охорони праці підприємств, установ, організацій Подільського району міста Кропивницького під девізом «Захищене і здорове покоління».

 У роботі семінару взяли участь Ірина Чирва-Репетир – начальник відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Держпраці у Кіровоградській області; Сергій Гайдеров – головний спеціаліст-експерт з охорони праці Кропивницького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Кіровоградській області; Руслан Фросіняк – голова Подільської районної у місті Кропивницькому ради; представники органів виконавчої влади та Федерації професійних спілок області; керівники та відповідальні працівники з питань охорони праці підприємств, установ, організацій Подільського району м. Кропивницького.

Аналогічна нарада пройшла і в управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету Фортечної районної у місті Кропивницькому за участю представників служб охорони праці підприємств, організацій та установ міста.

У своїй доповіді головний державний інспектор відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Кіровоградській області Галина Чариєва привітала присутніх з Днем охорони праці нагадавши, що кожна працююча людина повинна дбати про себе про своїх працівників, колег, адже безпечне перебування на робочому місці – це наш обов’язок!

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)