Переможців конкурсу дитячого малюнку привітали начальник Управління Держпраці та голова райдержадміністрації

Як дбати, щоб покоління було захищеним і здоровим добре розуміє молодь Голованівщини Кіровоградської області. Принаймні це довели двоє з них – переможці обласного етапу конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці – очима дітей». 16 квітня учнів Перегонівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Івана Левандовського та ПТУ №38 Владислава Реку запросили до кабінету голови райдержадміністрації, щоб відзначити їх талант та прагнення до безпечної праці оточуючих. Переможців вітали начальник Управління Держпраці в області Сергій Подорожний, голова райдержадміністрації Олег Голімбієвський, керівництво селища та району, місцеві підприємці.

 

Сергій Подорожний вручив Івану Левандовському та Сергію Реці дипломи Управління, а співорганізатори конкурсу – директор ТОВ АПК «Розкішна» Руслан Цобенко і керівник ТОВ «Ємилівське ХПП» Наталя Вінницька – подарунки.

Голова райдержадміністрації Олег Голімбієвський наголосив, що на Голованівщині активно проводяться заходи, спрямовані на посилення пропаганди безпечної праці. Це зустрічі, робочі наради у трудових колективах, де є ризики травматизму, виступи у ЗМІ. Сергій Подорожний до Дня охорони праці вручив відзнаку голові ФГ «Єдність» Анатолію Макаринському.

По завершенню урочистого заходу начальник Управління провів з присутніми робочу нараду з питань виявлення не задекларованої праці. Сторони домовились про взаємну співпрацю.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)