Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення у 2018 році Дня охорони праці в області

Сьогодні, 11 квітня, під головуванням заступника начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Оксани Харченко відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення у 2018 році Дня охорони праці в області. Члени оргкомітету – представники Управління Держпраці, облдержадміністрації, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в області, Кіровоградського ЕТЦ, Федерації профспілок та підприємств.

 Оксана Харченко зазначила, що цього року девіз Всесвітнього дня охорони праці «Захищене і здорове покоління» збігається із завданнями й метою Всесвітнього дня боротьби із дитячою працею, який відзначають 12 червня.

Особливу роль у цьому процесі відведено школам і закладам вищої освіти - саме тут з дітьми і молоддю мають проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу та навчання, спрямовані на формування культури охорони праці майбутніх працівників.

Члени оргкомітету затвердили звернення Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2018 році заходів з нагоди Дня охорони праці у Кіровоградській області(створене за аналогією звернення організаційного комітету з підготовки та проведення у 2018 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні), а також прийняли проект Плану заходів із відзначення у 2018 році Дня охорони праці в області під девізом «Захищене і здорове покоління» за основу.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)