На позачерговому навчанні приділили увагу питанням протидії корупції

З метою попередження корупції серед працівників Управління Держпраці у Кіровоградській області головний спеціаліст з питань протидії корупції Управління Ангеліна Мусієнко провела позачергове навчання.

 До відома працівників Управління доведено стан дотримання антикорупційного законодавства у системі Держпраці у січні - лютому 2018 року.

Ангеліна Мусієнко акцентувала увагу присутніх на безумовному дотриманні антикорупційного законодавства в частині дотримання обмежень та заборон, застерегла від можливих проявів корупційних діянь.

На навчанні також розглянули правила етичної поведінки в частині дотримання пріоритету інтересів, політичної нейтральності, неупередженості, нерозголошення інформації, утримання від виконання незаконних рішень чи доручень.

Доповідач приділила увагу питанню електронного декларування. Зазначено, що залишилось не так багато часу до закінчення терміну подання декларації, отже необхідно вжити заходів щодо своєчасності подання. Ангеліна Мусієнко також звернула увагу на відповідальність щодо подання недостовірної інформації, невчасного подання чи неподання декларації.

 Крім того, фахівець нагадала про необхідність вчасного подання форми про зміну майнового стану у терміни, визначені законодавством.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)