Роз’яснено порядок повідомлення про нещасні випадки, пов’язані з використанням нехарчової продукції

Для працівників поліклінічного відділення комунального закладу «Центральна міська лікарня» фахівці Управління Держпраці у Кіровоградській області провели інформаційний семінар. У заході взяли участь заступник головного лікаря поліклінічного розділу роботи Валерій Голіков, завідувачі структурних підрозділів, старші медичні сестри.

 Заступник начальника відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Станіслав Сітнік розповів про вимоги законодавства з ринкового нагляду та порядок повідомлення Управління про нещасні випадки, які сталися внаслідок користування нехарчовою продукцією. Особливу увагу звернув на проведення розслідування нещасних випадків невиробничого характеру.

Головний державний інспектор Галина Чариєва роз’яснила вимоги Порядку розслідування та ведення обліку нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

Працівникам поліклінічного відділення надані відповіді на поставлені питання, що стосувались повноважень, покладених на Управління. 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)