Працівники господарств, які задіяні на роботах з підвищеною небезпекою пройшли навчання успішно

У СФГ Фоменка Є.В. (Кіровоградський район) та СТОВ ім. Шевченка (Олександрійський район) відбулися засідання комісій з перевірки знань з питань охорони праці для працівників господарств, які задіяні на роботах з підвищеною небезпекою (механізатори, слюсарі з ремонту автомобілів, зварювальники).

 На запрошення підприємств, засідання комісій проведено за участю заступника начальника відділу нагляду в АПК та СКС Івана Приймака та головного державного інспектора цього відділу Володимира Кочури.  

У процесі проведення перевірки знань з питань охорони праці, члени комісії господарств розглянули підсумкові оцінки успішності,  виробничу характеристику, перевірили знання нормативно-правових актів з охорони праці, Закону України «Про охорону праці», пожежної небезпеки, надання першої медичної допомоги, охорони праці у тваринництві, сільському господарстві, автомобільному транспорті та інші матеріали,  що характеризують рівень підготовки кожного, хто проходив навчання.

Також проведено усне опитування осіб в межах вимог кваліфікаційної характеристики  працівників. Як підсумок, усі 22 працівники пройшли навчання та показали належний рівень знань з питань охорони праці.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)