Проаналізовано виробничий травматизм за 2017 рік на підприємствах м. Олександрії та заходи щодо його профілактики

В Олександрійській міській раді відбулося засідання «круглого столу» з питань охорони праці на тему: «Аналіз виробничого травматизму за 2017 рік на підприємствах м. Олександрії  та заходи його профілактики».

 У засіданні взяли участь представники Управління Держпраці в області - завідувач сектору гірничого нагляду Юрій Деменський та головний державний інспектор сектору гірничого нагляду Олександр Погорілий, а також начальник Олександрійського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області Людмила Григораш, головний спеціаліст - страховий експерт з охорони праці Олександрійського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області Ігор Губко, головний спеціаліст з питань праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Олександрійської міської ради Олександр Сумченко, посадові особи та спеціалісти з охорони праці підприємств.

Посадовці Управління провели аналіз причин виникнення нещасних випадків на підприємствах гірничовидобувної галузі. Представникам роботодавців вказано на методи здійснення ефективного контролю за дотриманням працівниками технологічних процесів, правил поводження з машинами, механізмами, устаткуванням та іншими засобами виробництва, виконання робіт відповідно до вимог охорони праці.

Людмила Григораш розповіла про роботу Олександрійського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області.

Ігор Губко розглянув питання про проведення профілактичної роботи щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві, професійним захворюванням та іншим випадкам загрози здоров’я застрахованих осіб, викликаних умовами праці. Надана інформація з проведеної профілактичної роботи Фонду.

Олександр Сумченко надав інформацію з питання атестації робочих місць та контролю за проведенням атестації.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)