Проведено практичне навчання з питань безпечної експлуатації технологічних транспортних засобів на підприємствах

У навчальному класі ДП «Кіровоградський експертно-технічний центр» фахівці Управління Держпраці в області провели практичне навчання з керівниками  підприємств, установ та організацій області різних форм власності.

  Заступник начальника відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Станіслав Сітнік  розповів про вимоги законодавства з ринкового нагляду та порядок повідомлення Управління про нещасні випадки, які сталися внаслідок користування нехарчовою продукцією. Особливу увагу звернув на проведення розслідування нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.

Головний державний інспектор Галина Чариєва наголосила на  важливості безпечної експлуатації технологічних транспортних засобів на підприємствах, з метою запобігання нещасних випадків під час їх експлуатації.

Роз’яснено умови надання адміністративних послуг: реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування.

Під час навчання слухачам  надані змістовні відповіді  на поставлені питання, що стосуються повноважень, покладених на Управління. 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)