Консультації з питань праці можна отримати через сторінку у Фейсбуці

Головний державний інспектор відділу з питань експертизи умов праці Управління Держпраці в області Наталія Пащенко провела роз’яснювальну роботу  у ФОП Корчинської Марії Іванівни на тему: «Особливості надання щорічних додаткових відпусток. Атестація робочих місць за умовами праці».

 Під час проведення заходу було роз’яснено: кому, коли та як надаються щорічні додаткові відпустки, види щорічних додаткових відпусток та порядок визначення стажу для щорічної додаткової відпустки.

Також присутнім були надані відповіді на питання щодо порядку проведення атестації робочих місць за умовами праці, порядку обчислення індексації доходів та повідомлено електронну адресу сторінки у Фейсбуці начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно – правових актів Управління Держпраці в області Ганни Масловської, де проводиться інформування громадян про новини законодавства та надання консультацій з питань праці.

Наприкінці зустрічі особливу зацікавленість викликало питання відповідальності роботодавця за порушення трудового законодавства та фінансові санкції, які можуть застосовуватися уповноваженими особами управління Держпраці у Кіровоградській області.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)