Зроблено акцент на дотриманні правил безпеки при виконанні робіт за допомогою автовишки та автомобільних кранів

За ініціативою директора ПП «Л-Транс» Ігоря Руденка, відбулась інформаційно – консультативна зустріч з працівниками та посадовими особами підприємства. В заході взяв участь головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці в області Максим Кирилюк.

 Максим Кирилюк проаналізував причини нещасних випадків минулого року, які сталися під час експлуатації транспортних засобів. Наголосив на дотриманні «правил охорони праці під час виконання робіт на висоті» (НПАОП 0.00-1.15-07), та «правил охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт» (НПАОП 0.00-1.75-15), під час виконання робіт за допомогою автовишки та автомобільних кранів.

Особливу увагу було акцентовано на змінах, внесених до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 року № 1107, зміни внесенні у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року № 48.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)