Проведення навчання з питань гігієни праці на ТОВ «АТП-2004»

  Головним державним інспектором відділу з питань гігієни праці у Кіровоградській області Наталією Струтинською з метою поліпшення організації проведення медичних оглядів працівників підприємства  ТОВ «АТП-2004» 12.02.2018 року проведено навчання на тему  «Порядок проведення медичних оглядів працівників певних категорій».

       У проведенні  навчання взяли  участь посадові особи з питань охорони праці, кадрова служба, медична служба та інші працівники  підприємства. Учасників заходу ознайомили  з вимогами  Наказу № 246 від 21.05.2007 року «Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій». 

  Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці проінформувала присутніх про загальні положення обов»язкових попередніх (під час прийому на роботу) і періодичні (протягом трудової діяльності) медичні огляди.

  Звернула увагу на загальні вимоги до проведення попереднього та періодичних медичних оглядів працівників – визначення категорій працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам, складання поіменних списків працівників, дотримання строків проведення медичних оглядів, зазначених у плані-графіку, ознайомлення з умовами праці  та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів під розписку під час укладання трудового договору. Загострила увагу на виконанні заходів, рекомендацій визначених закладом охорони здоров»я та лікарем з гігієни праці в Заключному акті за результатами проходження періодичного медичного огляду працівників.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)