Фахівці Управління провели практичний семінар серед керівників та працівників професійно-технічного училища № 16 м. Мала Виска по дотриманню вимог охорони праці та безпеки під час роботи на місцях

 Професійно технічне училище № 16 є державним професійно-технічним навчальним закладом, який входить до системи освіти, забезпечує реалізацію потреб громадян у професійно-технічній освіті, оволодіння робітничими професіями, кваліфікацією відповідно до їх інтересів. Училище має відмінно обладнані навчальні кабінети та лабораторії.

  ПТУ № 16 здійснює підготовку за спеціальностями: будівництво, архітектура, землеустрій, електротехніка, електромеханіка, інформатика, обчислювальна техніка, IT-технології, легка промисловість, перукарське мистецтво, стиль, харчова промисловість.

 У ході семінару головний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Анна Лішенко наголосила на розробленні та впровадженні заходів щодо профілактики виробничого травматизму, посилення контролю за станом охорони праці в закладі, забезпеченні дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та вказала на дотримання вимог охорони праці на харчоблоці.

 Про безпечне ведення електрогосподарства в закладах освіти розповів Павло Третяк - головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)