Фахівець Управління взяла участь в обласній комісії

Начальник відділу з питань експертизи умов праці Управління Держпраці в області Олена Хіміч взяла участь у засіданні обласної комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках, яка пройшла під головуванням заступника голови облдержадміністрації Світлани Лобанової.

 На засіданні комісії була розглянута заява учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС про надання довідки про заробітну плату для перерахунку пенсії. Комісія вирішила видати таку довідку. Дане рішення та довідка можуть вплинути на збільшення розміру пенсії.

 

Довідка.

Обласна комісія з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках розглядає письмові заяви громадян України з числа інвалідів внаслідок каліцтва або захворювання і осіб, які втратили годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи, про видачу довідки про заробітну плату, одержану за роботу в зоні відчуження у 1986-1990 роках, у разі, коли підприємство, установу або організацію ліквідовано без правонаступника.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)