Всеукраїнський тиждень права в Управлінні розпочався проведенням безоплатного консультування

Щорічно в Україні проводиться Всеукраїнський тиждень права відповідно до Указу Президента України від 08 грудня 2008 року № 1149, що завжди включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

План заходів з проведення у 2017 році Всеукраїнського тижня права затверджено Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017р № 579-р. Всеукраїнський тиждень права має на меті запровадження високих правових стандартів, підвищення рівня правової освіти та правової культури громадян, а також створення сильної демократичної та правової держави. Тиждень права також спрямований на утвердження в Україні поваги до найвищих цінностей, які охороняються правом.

Управління Держпраці у Кіровоградській області щороку долучається до проведення у грудні 2017 року Всеукраїнського тижня права, у зв’язку з чим розроблено та затверджено відповідний План заходів.

Зокрема, фахівці сектору юридичного забезпечення Управління Держпраці в області прийматимуть громадян для надання безоплатної первинної правової допомоги з питань реалізації і захисту прав людини з 4 по 8 грудня поточного року щодня згідно з графіком.

 Графік надання безоплатної правової допомоги

працівниками сектору юридичного забезпечення Управління Держпраці

в рамках Всеукраїнського тижня права з 04 по 08 грудня 2017 року

 Завідувач сектору юридичного забезпечення Управління Держпарці у Кіровоградській області Бакаєва Марина Олегівна – щодня з 8.00 до 17.00 (бажано попередньо зателефонувати).

Головний спеціаліст сектору юридичного забезпечення Управління Держпраці   у Кіровоградській області Соломко Андрій Юрійович – щодня з щодня з 8.00 до 17.00 (бажано попередньо зателефонувати).

 

Звернутися можна за адресою: вул.. Дворцова, 24; тел. 24-53-71; 24-57-71

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)