Триває перевірка агрофірми у формі ТОВ «Авангард-ЛТД»

За участю начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області  Сергія Подорожного в плановому порядку проводиться перевірка дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці, промислової безпеки, експертизи умов праці агрофірми у формі ТОВ «Авангард-ЛТД», (с. Ганнівка, Новоархангельський район).

 Головними державними інспекторами відділів нагляду в АПК та СКС, нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку, нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки проводиться огляд об’єктів щодо безпечності умов праці на тракторній  бригаді, зернотоку, складах,  автогаражі, майстерні та складі паливно – мастильних матеріалів.

Також триває перевірка наявної в агрофірмі документації ведення  служби охорони праці -  положення, інструкції та інші акти з охорони праці, що діють у межах товариства та встановлюють правила виконання робіт і поведінки працівників на території, у виробничих приміщеннях, робочих місцях відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці.

 

Довідково.

Товариство займається вирощуванням сільськогосподарських культур та має відділок у с.Кам’янечому Новоархангельського району.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)