Розпочато перевірки підприємств целюлозно-паперової галузі

6-7 листопада 2017 року розпочато планові перевірки дотримання вимог чинного законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки у ТОВ ВЗФ «Кіровоградвторма» та ТОВ «Компанія «Савіл». Основним видом діяльності товариств за КВЕД 17.21 є виробництво гофрованого паперу та картону, паперової та картонної тари. 

 

 Під час перевірок фахівці відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально – культурній сфері Управління Держпраці в області Іван Приймак, Володимир Кочура та Геннадій Сасов перевірять дотримання нормативно-правових актів при організації та веденні служби охорони праці, галузевих нормативно-правових актів при здійсненні виробничого процесу. Об’єкти та роботи підвищеної небезпеки перевірять головні державні інспектори відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Ігор Дьяченко (газова котельня), державні інспектори відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Володимир Євтушенко та Павло Третяк (енергослужба та трансформаторні підстанції),  заступник начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Олександр Чернявський (паровий котел, вантажопідіймальні крани).

Після представлення комісій начальником відділу нагляду в АПК та СКС Іриною Чирвою-Репетир, головні державні інспектори спільно з відповідальними особами підприємств по напрямках розпочали огляд та перевірку об’єктів. Перевірка триває.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)