Працівників ТОВ «Хімвіскпром» проінформовано про організацію проведення робіт з підвищеною небезпекою

У ТОВ «Хімвіскпром » (с. Комінтерн, Олександрійського району) за ініціативою Управління Держпраці у Кіровоградській області відбувся семінар-нарада з питань охорони праці.

 У семінарі взяли участь головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв‘язку Управління Держпраці Анатолій Шумейко, страховий експерт з охорони праці Олександрійського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградської області Ігор Губко, директор підприємства Володимир Кушнір, інженер з  охорони праці Тетяна Тимурджи та інші  посадові особи .  

Фахівцем Управління надана інформація по створенню безпечних умов під час виконання робіт на висоті, вантажно - розвантажувальних робіт, про організацію проведення робіт з підвищеною небезпекою, порядок організації проведення інструктажів працівників з питань охорони праці та допуск їх до самостійної роботи, особливості виконанні робіт за договорами цивільно-правового характеру. Наводились приклади типових порушень, які призводять до виробничих травм, обговорено порядок розслідування нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

Виступаючі  відповіли  на запитання  присутніх.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)