Перевірено виконання заходів, розроблених для роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років у ВП «Знам’янський кар’єр»

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області проведено превентивний захід з питань промислової безпеки та охороні праці на Суботцівському родовищі гранітів, що розробляєвиробничий підрозділ «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» ПАТ «Укрзалізниця» .

 В заході взяли участь завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці в Юрій Деменський, керівництво підприємства.

Проведено огляд робочих місць кар’єру, промислового майданчика підприємства, щебеневого заводу, перевірено ведення встановленої документації. Також перевірено виконання заходів, що розроблені підприємством для роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

Підприємство працює відповідно до погодженого плану розвитку гірничих робіт. В той же час, відповідні заходи з осушення виробленого простору здійснюються недостатньо. Допущено скупчення води на видобувному горизонті +89 м, високовольтний кабель, що живить екскаватор ЕКГ-5А №2, було прокладено по обводненій площі без застосування спеціальних підставок.

Посадовим особам підприємства надана інформація про стан виробничого травматизму у видобувній та інших галузях. Під час проведення наради акцентовано увагу на персональній відповідальності посадових осіб та робітників за порушення вимог нормативних документів з охорони праці, наголошено на створенні безпечних умов праці на кожному робочому місці .

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)