Знання з охорони праці удосконалюються

Начальник Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергій Подорожний підтримав пропозицію начальника відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Ольги Середи щодо безпосередньої участі у відкритті навчань з питань охорони праці. Таким чином ще більше популяризуватимуться питання попередження ризиків на виробництві, цінності людського здоров’я.

 Економіка, освіта та інші галузі в країні повинні розвиватися в тому числі і за рахунок забезпечення належних умов праці, попередження травматизму на роботі. З такими словами звернувся начальник Управління до учасників навчання з питань охорони праці, яке розпочалося 12 вересня поточного року.

Навчання проводиться Товариством з обмеженою відповідальністю «Учбово-курсовий комбінат» (директор Віктор Логвиненко) для операторів котелень закладів освіти області.

Сергій Подорожний, який очолює комісію з перевірки знань і через тиждень прийматиме екзамени з питань охорони праці у присутніх, побажав їм успіхів у навчанні. Заступник голови комісії Ольга Середа побажала учасникам заходу навчитись застосовувати отримані знання як на роботі, так і у побутових умовах.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)