Начальник Управління обговорив питання контролю за додержанням законодавства про працю з керівництвом Маловисківського та Новоархангельського районів

Продовжується активна інформаційно – роз’яснювальна робота безпосередньо за участю начальника Управління Держпраці в області Сергія Подорожного щодо впровадження Постанови Кабінету Міністрів України №295 з метою здійснення державного контролю з питань оплати праці, оформлення трудових відносин та делегування частини повноважень Держпраці органам місцевого самоврядування.

 19 липня начальник Управління провів зустрічі з представниками органів влади та місцевого самоврядування в Маловисківському та Новоархангельському районах.

З головою Маловисківської об’єднаної територіальної громади Юрієм Гульдасом обговорено питання децентралізації повноважень з нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю. В Новоархангельському районі Сергій Подорожний з головою райдержадміністрації Сергієм Васильченком обговорили питання контролю за додержанням законодавства про працю на території району.

Цього ж дня фахівці Управління провели інформаційну акцію щодо переваги легального працевлаштування для жителів Новоархангельська.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)