Про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області за січень-червень 2017 року

   Відповідно до Указу Президента від 26.07.2005    №1132/2005 «Питання контролю за виконанням указів, розпоряджень і доручень Президента України», з метою поліпшення стану виконавської дисципліни та організації виконання завдань визначених для Управління Держпраці у Кіровоградській області, проведено аналіз стану виконавської дисципліни та організації виконання завдань за січень-червень  2017 року.

  Протягом шести місяців  2017 року поставлено на контроль106 документів, з них: 72 доручення Державної служби України з питань праці, 31 виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації, 3 інші.  

    Видано 900 власних рішень, з них:  898 наказів з основної діяльності та 2 рішення колегії. Всі документа поставлені на контроль.

   За січень-червень 2017 року на виконання наказів Державної служби України з питань праці, власними рішеннями, виконані в установлені терміни.

   Станом на 01 липня 2017 року на обліку в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області знаходиться 42 контрольних документи, які містять  42 завдання.

   Робота щодо здійснення контрольної діяльності в Управлінні продовжується.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)