Управління Держпраці перевірило ТОВ «АДМ Знам’янський елеватор»

   Під час контрольного заходу інспектори перевірили дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці.

   Фахівцями виявлено ряд порушень, які стосуються виконання робіт підвищеної небезпеки. Зокрема, виявлені порушення Правил техніки безпеки і виробничої санітарії на підприємствах по зберіганню і переробці зерна Міністерства хлібопродуктів.

  Службою енергетики не виконуються вимоги Правил технічної експлуатації електроустановок та Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.

   Ліфтове господарство ведеться з порушенням Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та Правил будови і безпечної експлуатації ліфтів. 

   За результатами проведеної перевірки було притягнуто до адміністративної відповідальності посадових осіб, які допустили порушення вимог нормативно-правих актів з охорони праці та промислової безпеки.

   Комісія Управління Держпраці зобов’язала посадових осіб підприємства розробити заходи щодо усунення виявлених порушень, а службу з охорони праці – встановити дієвий контроль за виконанням приписів та вчасним повідомленням посадових осіб, що здійснювали перевірку їх виконання.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)